Salata sa komoračem i pomorandžama

Salata sa komoračem i pomorandžama

Sastojci:

1 veći komorač

2 pomorandže

2 kašike maslina

so, maslinovo ulje

Skinuti čvršće listove komorača, vrhove i koren. Iseckati. Dve očišćene pomorandže iseckati. Dodati masline so i maslinovo ulje.

Ove čvršće listove možete iskoristiti za salatu tako što ćete lagano odvojiti“ končiće“ od lista, ili iskoristiti za dinstanje u kombinaciji sa lukom i paprikama.

Ideju za ovu salatu pronašla sam na internetu, kada sam prvi put u prodavnici videla komorač. Pronađite svoju omiljenu kombinaciju dodavanjem vama omiljenih začina ili namirnica.

 

 


Related Posts

Ko stoji iza brenda hand_made_by-aleksaska

Ko stoji iza brenda hand_made_by-aleksaska

Aleksandra kako je sve počelo? Svoju kreativnu stranu spoznala sam tek nakon završene srednje škole, kada sam na predlog tetke koja je celog života u svetu umetnosti, upisala Visoku tekstilnu strukovnu školu. Tada počinje moja ljubav za šivenjem, a nešto kasnije I za heklanjem, koje […]

Torta za zaljubljene (u čokoladu)

Torta za zaljubljene (u čokoladu)

Pariz je kažu grad ljubavi, pa ćete se uz ovu tortu kojoj je pravi naziv Pariska ponovo zaljubiti u čokoladu. Lagan krem i korice i odlično nijansirana slatkoća šarmantan su izbor kako za zimske, tako i za letnje dane. Leti tortu možete da držite u […]